Med posten

kom en folder, adresserad till mig "Gamla Liv" om livet som pensionär ;) och jag som fortfarande känner mig som ett barn vid så många tillfällen... det måste innebära att ett liv inte är tillräckligt för att lära sig om just livet ;) övar vidare. Har inte hunnit eller prioriterat foldern ännu men inte heller slängt den ;) Åldrandet är ändå inte så tokit om man betänker alternativet ;) Kanske tycker att SEB har skickat ut den lite tidigt, men eftersom jag inte vet vad som står i den ännu, så kanske det ändå är rätt ;)

Denna dag blev oxå full... En tur till K1 med Don stod på schemat och jag som inte gillar köer eller att komma försent startade i god tid, det visade sig vara i riktigt god tid, kom dit en timma för tidigt ;) skulle det inte vara hur mycket köer som helst eller är det något lov igen som jag inte har koll på? I vart fall fick jag ett ypperligt tillfälle att se alla stallar och det otroliga rummet med högvaktens fantastiska utrustning, det var nästan en magisk känsla där... hur fint allt var upphängt, den härliga blå färgen på tyget, de blanka metallerna och välputsade lädret i ett ljus och miljö som faktiskt gjorde det magiskt...

Hem till momsredovisningen som kommer in i tid :) Inte min grej alls, tycker att det vore mycket bättre om vi fick behålla momspengarna så vi kunde få göra nyttigare och roligare saker för dem... ja, jag vet.. någon har sagt att momsdelen är bara pengar vi har lånat från staten och ser man det så kanske det finns en poäng i det... kan eller vill inte riktigt se det så ;)

Sen blev det butiken en stund så att Elin kunde ta in hästarna... Ägnade mig åt att skapa nyhetsbrev som också blev skickat... Stövelspåret. Hade tänkt ha söndagar som skickdag för på fredagar gör nog de flesta något annat än sitter framför datan ;) Glömde det =)

Våra funderingar i butiken går varma, hur får vi fler att ansluta sig till vårt nyhetsbrev? Vi har gjort en tävling tidigare, vilket gav bra respons men kanske inte nog så bra som vi skulle önska ;) Tycker själv att vi har bra saker att förmedla och efter Magnus Kulls arbete med att förändra synen på vad sälja innebär, känns det betydligt mycket bättre.

Efter petandet med nyhetsbrevet blev det tid för ridning, en i alla fall =) Larus idag som tycker det är grymt roligt ;) rister på huvudet och gör slag med frambenen lite som han känner för, han gör mig glad :)

 

 

9 nov 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)