Med facit

visade det sig att gårdagens forcerade ridning måste ha varit precis det jag och Larus behövde ;) Larus har nog aldrig tidigare varit så fin som idag, mjuk, följsam, framme och riktigt duktig i alla rörelserna... så hur var det nu med våra föreställningar... trodde igår att det var kass... konstaterar idag att det måste ha varit great =) om jag inte hade gått NLP, hade gårdagen varit depp, vilket i så fall hade varit helt i onödan ;)

Hann med samtliga hästarna idag, fast Roemer arbetar förstås inte ännu... och Don den stackaren var halt, hade fått en galopperande mugg på sina tre vita ben, vänster bak var redigt svullet och ömt, följdriktigt oxå halt på det :( Det blir att använda lite grejor med krut i, för att få bukt med en så aggresiv bakterie :) Gaidon skötte sig helt ok, men blir snabbt trött. Santé hade en riktigt bra dag, gjorde många superfina saker, sin ringa ålder till trots ;) Larus var briljant, måste nypa mig i armen för att vara säker på att jag var vaken =) Duni fick för första gången på länge gå sin andra dag på raken, funkade bra :) och sista idag var Limone som fick roa mig genom att arbeta på töm, tror det roar henne oxå för hon börjar bli riktigt bra på det ;)

Kanske börjar ett namn till lillprinsen/osnyggve ta form... den numera snygge skulle kunna få heta Lexus =) ingen koppling med far, mor, bror eller något annat mer än att han har hög prestanda och kommer att bli ett riktigt lyxåk ;) Min mans förslag, säger en del om vad han gillar ;) undrar om det är taktiskt riktigt att inolvera min man i hästarna eller hästarna i min man... han brukar vara väldigt motsträvig när det gäller dem ;)

Månadens butiksjippo genomfört, och Hogsta Ridsport kan titulera sig återförsäljare till St. Hippolyt. Kommer att bli riktigt spännande att se vilket intresse det kommer att finnas för det fodret. Gillar det som sägs om det, ska bli intressant att prova :)

25 okt 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)