Materiell lycka

i dag när mina nya stövlar kom hem till butiken... det var oväntat snabbt så det blev verkligen en glad överaskning. Ser mig absolut inte som en materialist men det kanske måste omvärderas ;) för jag måste tillstå, att fina saker gör mig glad =) Stövlarna är ett par Petrie Athene i brun nubuk, grymt sköna och snygga till ett riktigt hyfsat pris.

Utklädningsbestyren inför morgondagens KM har lagts ner, Larus var inte som han skulle idag :( Limone däremot gjorde ett riktigt bra pass och Don är på banan igen... en in och en ut ;) Roemer tjuvstartade lite idag och jag hade inget alls med det att göra ;) det bästa var att han kändes riktigt fin i minitrav ett par långsidor :)

Fick besök av en person som skulle kunna tänka sig att arbeta i och med affären... trevlig person med tidigare erfarenhet av ridsportaffärsarbete. Har ju bestämt att nästa anställning ska vara en person som gillar att sälja och att fokus skall vara på butiken... Har redan riktigt bra tjejer i stallet så det känns tryggt inför framtiden om jag nu blir av med de skolsugna :p

Kan inte riktigt släppa det där med korkad och smart... hur mycket av det är det inte som ligger i våra föreställningar? Jag trodde under hela min uppväxt att jag var ett hopplöst fall i skolan och hela min familj hade samma inställning om sig själva, vi var kanske inte de smartaste men vi var en underbar familj med stor respekt för varandra. I skolarbetet var det lätt att ge upp när det jag läste inte fastnade så lätt (kan fortfarande inte komma ihåg vilka kungar som var vilka och vilka siffror de har), accepterade att det var så och engagerade mig desto mer i hästar och stall ;) Nu som vuxen har jag fattat att jag lär mig på mitt sätt, och korkad, inte alls =) Något som är otroligt intressant är att min inlärningskurva har efter den insikten stegrat sig med många 100% och idag räds jag nästan inte någon uppgift alls, kunskapshungrig och dessutom otroligt nyfiken på hur andra lär sig =) Det hade inte varit så dumt med lite inlärningspedagogik när jag var liten... Heja kusinen ;)

7 dec 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)