Många idéer

står i kö och trängs om uppmärksamhet... Det finns så mycket spännande att göra, det är knappt man vet var man skall starta... Fexelius tipsar om att skriva ner sina idéer på lappar och så småningom sortera dessa i möjliga eller omöjliga högar... men när är de då omöjliga? Det krävs i mina fall en stunds engagemang och grunnande för att ta mig ett steg längre, vilket dock inte leder till diskvalificering ännu... det svåra för mig är nog att finna tiden till den mer undersökande verksamheten. Idag har jag i varje fall skickat några idéer vidare till någon som ser över om det finns några finansiella möjligheter utanför min lilla svär ;) tja, lite spännande är det nog... å nej, nu dök det upp en till idé, papper och penna tack ;)

Träna sig själv när hästarna vilar, har jag hört mer än en gång men det tycks inte riktigt få fäste ;) det är så lätt att ta tiden till alla andra verksamheter och passa på att ta tag i allt annat som behövs göras... Undrar om jag inte skall försöka schemalägga träningen igen? och de andra sysslorna också ;) Det sägs att en timdagbok skulle kunna vara en riktig resurs och på kursen senast var det ett stort antal kursdeltagare som vittnade om vilka goda effekter det hade på effektiviteten. Spontanitet då, frågar jag mig, och flexibilitet? Fast å andra sidan behöver man kanske inte fylla alla timmar på dagen ;) Nu blev jag spännande nyfiken på om och hur det skulle fungera... prova, kanske ;)

Träffade en ny arbetssökande idag och i morgon blir det en till, sedan hoppas jag att jag blir klar... nu är det inte lång tid kvar innan det är dags för nästa schemaperiod och då skall det vara färdigt.

Ridsportaffären har slagit flera rekord så här långt i år... flest sålda hjälmar leder fortfarande, en höjning med flera tusen procent ;) flest sålda ridstövlar kan kanske ligga på andra eller möjligtvis tredje plats. Och det som är riktigt roligt med det är att det handlar om måttbeställningar, där alla utom ett par har varit till kundens belåtenhet, och med det paret som inte blev perfekta kunde vi ordna så att allt blev rätt till slut =) men förresten finmaskiga hönät ligger nog tvåa, helt klart en storsäljare... håller faktiskt med, slowfeeding är ingen dum idé och så snart vi har fått hem nästa sändning skall även mina hästar få äta på det sättet ;)

27 dec 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)