Mål eller inte

det är frågan ;) som kom upp igår. Det finns de som påstår att höga mål kan vara förlamande och hämma kreativiteten, jag kan köpa det i vissa fall, fast det svarade jag inte igår ;) Jag tror personligen att väl förankrade mål som är realistiska och uppnåliga bara kan öka kreativiteten, fast det krävs nog också insikt i sin egen person och i vilka redskap som kan vara värdefullt att förädla eller förvärva =)

Har någon sagt någonsin, någonsin, nånsin att det är jobbigt att ordväxla med mig... kanske, bara kanske ;)

Don var den som fick börja dagen, hade inte så mycket att klaga på, känner att han fortfarande är på minus. Det händer någon enstaka gång, att jag kan vara långsint, vet att det är meningslöst och inte för det något gott med sig heller, tillåter mig ändå ;) Larus fick ta i lite extra, så att vi skall bli som bäst till helgen... planen är att hålla honom mjuk och ihop, helst på tygeln ;)

Tävlingsmöte till kvällen, sista avstämningen innan tävlingarna. Tina är duktig på att göra listor och följa upp, något som skulle kunna vara värt att efterlikna. Dessa möten är inspirerande och roliga, det är också lärorikt att se hur olika alla lägger upp sitt arbete och struktur... har sagt det förut, det finns många sätt att göra rätt på =)

3 sep 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)