Make up artist

tror jag att det heter, den trevliga tjejen på apoteket som frågade om jag ville bli mejkad ;) måste sett ut som ett fån innan jag började skratta... Iklädd full stallmundering med ett enda syfte, hämta ut medicin till hästarna :) kontrasten var så stor att den blev komisk, hon ung, liten, ren och så jag =)

Duni var den som fick hållas ställningarna idag och gjorde det ganska juste ;) Innan min tid med mental träning hade en sådan här period, när hästarna är, ja vad ska vi kalla det... ur slag, varit helt förödande... Mina tankar hade helt klart hemfallit åt hopplöshetens karusell med allt vad det innebär ;) självömkan... varför händer det bara mig, alla andra har det så lätt... Tjohejsan, trodde jag ja... med öppna ögon vet jag bättre ;) och vet också att så här har det varit förut, och såhär kommer det säkert bli igen lite nu och då, men inte alltid ;)

Fick roa mig med att hjälpa andra. Karin och Anita som red sina hästar riktigt superfint, och faktiskt, det är nästan lika roligt att se andra lyckas ;) eller, jag menar, klart det är lika roligt =)

Min plan var att julskylta butiken och hade nog gjort det om jag bara hade hittat alla julsakerna... borta :) fick skura golven istället, eller också. Blev ändå inspirerad och gjorde ett julklappstips till butikens FB-sida och kommande utskick... min kreativa sida får verkligen försöka... hade nog kunna tänkt mig en utbildning i ämnet marknadsföring, om bara tiden hade funnits ;) men handen på hjärtat, hade nog ändå prioriterat som jag gör idag... Det är så lätt att säga, om bara tiden hade funnits och lura sig själv :) min tid lägger jag på mina intressen ;)

Så här blev det...

4 nov 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)