Magisk

är han, min Duni =) Efter alla dessa år med alla olika bekymmer, och ändå har man uthärdat för att han i mina ögon är en fantastisk individ. Nu för första gången i sitt liv känns han besvärsfri, pigg, glad och nöjd med att arbeta men framförallt jämn. Skulle det kunna vara så att hanns bekymmer har funnits hela tiden? att allt runtomkring bara har varit dimridåer och att vi nu äntligen har fått åtgärdat det egentliga problemet, allt tyder på det =) Och från att ha sagt, jag är nöjd bara det går att rida lite, så längtar jag redan efter att få tävla och visa upp min ögonsten... min farmor sa mig en gång, "-man skall inte önska sig mirakel", fast jag gör det ändå ;)

Tog mitt första beslut innan jag gick upp idag... jag tog sovmorgon, dvs snoozade till kl 06.20, så skönt... sen gjorde jag frukost i lugn och ro som jag tog med mig. Flera är på tävling, så ridhuset var tomt och ingen blev störd av den ovanligt sena harvningen. Sen lite omvårdnad av Roemer som ser bättre och bättre ut, har nog börjat stabilisera sig :)

Det kommer inte så många som vi hoppats på till rean... en snabbanalys säger att vi förmodligen kom ut med alldeles för lite anslag och för sent, skylten vi brukar ha på bron finns ju inte längre så vi hade bara den vid vägen, Kungsgårn har också stängt vilket innebär ett 40-tal boxar tomma i vår närhet... vi får ta lärdom... nöjd med resten, dvs hur vi har löst allt runtomkring och de som kommer tycker vi har ordnat det fantastiskt bra :)

Det finns fördelar med allt ;) jag har hunnit städa lagret och ordna om lite med en del av sakerna, beställningar är gjorda och en hel del annat som annars släpar efter... var jag stolt förut, så spricker jag kanske snart. Butiken är så fin och jag hoppas fler kommer att upptäcka det så småningom. I oktober blir det träckprovsmottagning och till november behöver vi komma på något kreativt...

Till kvällen blev det ett pass på töm för Gaidon, här briljerar han =) å så Duni, blir alldeles varm om hjärtat =)

29 sep 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)