Livet är för kort

för att inte vi skall ta vara på varje sekund och tillräckligt långt för att våra sorger skall hinna blekna ;) Även efter stora omvälvande händelser finns det fantastiska möjligheter till lycka, om man vill ;) Utmanande jag vet, men varje dag blir jag påmind i en eller annan form om människor som tragiska händelser till trots tar sig vidare med än större entusiasm. Dessa människor kan ibland uppfattas som supermänniskor som gör saker som ingen annan skulle orka, men jag tror inte det är sant. Jag tror skillnaden är enklare, de lär sig acceptera sin situation och arbetar sig målmedvetet vidare och till slut är man där, på sin nya plats :) 

Det kommer att bli otroligt spännande att följa Anita och Donar i Paralympics. Det är för mig som en saga, jag vet att för Anita var det en lång målmedveten satsning som jag och Donar liksom bara halkade in på. Jag hade ett mål, pensionera Donar och hade inte en tanke på att något som det här ens fanns... men han kom till stor glädje och kunde vara med och förverkliga en annan människas livsmål. Nu är de i London ;) den 2 och 4 sep är det skarpt läge... Hu, jag kommer att vara nervös här hemmifrån ;)

Bra dag med hästarna och i butiken =) Roemer är så otroligt duktig, gör sitt yttersta varje dag, idag inte minst ;) när jag sedan rider nästa, Santé tänker jag, det är nog min bästa ;) för att sedan rida Larus och tänka det en gång till ;) Hur många bästa hästar kan man ha? kanske det funkar om man tänker Limone är mitt bästa sto, Larus är min bästa skimmel osv... Har det fantastiskt bra =)

En tur till naturläkaren, ovanligt lite smärta inblandad denna gång ;) lite stödjande homeopatprepparat med mig hem...

I morgon skall Znyggve och Lillprinsen till Täby arla morgonstund, sen programridning för Gustaf Svalling... vilken dag det kommer bli, imorrn igen =)

 

26 aug 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)