Lite galen

är jag nog ;) Blir så på riktigt glad över mailsvar från Hans Peter, nästa träningstillfälle blir troligtvis november =) Har så mycket jag vill fråga om och träna på... Kan själv tycka att jag är galen som så gärna åker till Holland för att träna, men har man hittat hem, så har man :) Det som gör sådant här väldigt intressant är att samma sak kan sägas på två (eller flera) sätt och när man förstår en person så kan samma sak som någon annan redan har sagt helt plötsligt bli förstålig trots att inte ens språket är detsamma. Ord verkar inte vara allt :)

Djursholm är en spännande upplevelse, vi lär oss, vi lär oss ;) imorgon blir en heldag igen... till kvällen packar vi ihop oss och sticker hem igen, det känns som den tunga biten. Träffade mycket folk som jag inte har sett på länge, trodde det inte men tycker det är kul som bara den =)

Till kvällen tog jag en jobbrunda med Limone som verkligen har snäppat upp sig helt otroligt mycket =) hon kommer att bli grym, nästa år får konkurenterna se upp. Är det någon som verkligen kan få sin ryttare på gott humör så är det hon =)

 

15 sep 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)