Långa dagar

blir det när man glömmer tiden ;) Det är så lätt att fastna... skall bara göra en det ena, en det andra. Och just nu är det verkligen fokus på butiken. 3 måttbeställda Königsstövlar för leverans idag, och tre Petrie kommer i början av kommande vecka. Henke har gjort superbra hjälmhängare till alla Uvexhjälmarna, så det blev grymt snyggt upphängt i butiken, sådant ger inspiration och helt plötsligt hade tiden sprungit sin väg igen =) Måhända att vår lokal är lite liten, men vi har lärt oss utnyttja varenda liten vrå och om jag jämför med butiker med större yta så händer samma sak, bara fler saker överallt ;)

Limone och Don var de som fick anstränga sig idag ;) först ut Limone som jag nog tycker har släppt till en anings mer i sin överlinje, bär sig nog också lite bättre. inte så att det är dåligt i vanliga fall... men när skall man nöja sig? När man har gjort allt man kan för at nå det bästa, bästa ;) Don mjuk och följsam med bra energi, duktig idag igen =)

Nästa vecka är det NLP =) måndag till onsdag, mycket nyttigt och lärorikt... tycker nog att livet är lite enklare numera, efter de första tre stegen. Dumt nog krockar måndagen med möjligheten att lära av den bästa, den bästa i Europa på att prova ut sadlar... Hur var det nu, kvadrat 2, det viktigaste först... dags att värdera och prioritera...

Beslutet är taget, sadelutprovning är viktigast just nu... har bestämt mig för att ta in Prestige D1 till butiken och för att få det behöver man gå utbildning, antingen i Italien i vår eller med Karsten nu... det blir nu ;) Tycker den D1:an är grymt bra och kan verkligen stå för min syn på den sadeln... har två egna som jag har använt till alla hästarna i flera år nu :) kan inte tänka mig något annat. Dessutom tycker jag det skall bli jättespännande att få lära mig mer om inprovning och tillpassning... blir ofta tillfrågad redan nu, vore roligt att kunna vara mer behjälplig när någon har problem =)

13 okt 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)