Lagar och förordningar

Ibland har man tur och ibland har man otur... Mina nya däck till lastbilen är helt plötsligt värdelösa... av en händelse råkade jag se nyheterna precis innan nyår, och gissa min förvåning när de påannonserades en ny lag om vinterdäck för lastbilar... varför visste ingen det när jag köpte mina däck? På MB visste man det fortfarande inte, och lagen gäller nu, från den 1/1... I morgon blir det att ta sig till däckfirman :( får väl se det som att jag kommer ha säkrare däck än innan, trots att mina är en uppsättning riktigt bra däck ;)

Lagen om B- och BE-behörighet var istället gynsam, mitt BE-kort är mer generöst än vad de nya reglerna ger... så ja, ibland är det upp och ibland ner ;)

I morgon blir det ett spännande butiksmöte... årets plan skall läggas. Vad står Hogsta Ridsport för, vad skall vi ha för aktiviteter 2013, hur ser andra på oss, vad gör vi bra, vad kan vi göra bättre? Detta är en del av frågorna som skall avhandlas i morgon... det blir hela avgående styrkan med Karin och Elin, samt den som kommer ny, Linda och Micha en hejare på planering och marknadsföring, åså jag förstås som är en hejare på mitt sätt ;) Om vi skall hinna med alla mina frågor så lär vi behöva äta nattmacka på Hogsta ;)

Det känns som om hela dagen har varid ett endaste stort datorrace... redan på morgonen gick den igång och har bara varit avslagen ett par timmar när jag åkte och red Larus. Tur att hästarna finns, annars hade jag väl blivit silimone-03.jpgttande ;) och rida är ändå ett par strån vassare än kontorsjobb ;) Larus var duktig, även om det än så länge bara blir korta pass... och Limone hamnade på Karins lott igen, inte riktigt lika nice som sist, men väl så duktig när jag gick bakom... blir nog slappardag i morgon för om jag känner henne rätt så kommer hon helst stanna i boxen ;)

2 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)