Lag SM

är laddat med spänning... nu gäller det att Karin och Curt håller tungan rätt i munnen ;) Hogstas lag ligger 5:a efter att två ryttare i varje lag har ridit, det är spännande värre för i år är flera av lagen riktigt starka. Jag tror det går vägen, jag är övertygad om att det går vägen =) första steget, ta sig till final!

Fick göra en extrasväng till Täby och Rose-Marie Clark, Znyggve hade tappat skon i natt och eftersom jag arbetar med "proffs" så ordnades en tid i rödaste rappet :) både Znyggve och Lillprinsen fick göra resan och båda ser riktigt fina ut nu. Äntligen får Znyggve leka med de andra barnen eftersom det blev plast på foten =) Det var roligt att se dem busa runt, men tyvärr på väldigt långt håll i stooor hage.

Dess djur "hästarna" kan verkligen göra en stolt och glad... alla som gick idag var grymma och grymmast av alla var Santé, eller var det Larus, eller var det Roemer ;) Gaidon var inte heller så pjåkig, besöket av veterinären hade gjort nytta kunde jag konstatera såhär första dagen för ridning, kan det vara en spark som va orsaken, eller visar sig så småningom ;) Även Duni gjorde en minijogg, mjukare än på länge och nöjd att få vara en i gänget igen ;)

I morgon blir det ett besök på Eriksberg, fantastiskt vackert "ställe", skall gå på visning av Vår 2013 från Schockemöhle och Fior da Liso med Malin och Jennie, spännande ;) Hinner även heja på Hogstaryttarna och extra mycket på Karin som gör sin del för laget i morgon.

17 aug 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)