Kramar

skall utveckla endorfiner har jag hört och kanske att jag har skrivit det tidigare också. Kan kanske till och med hålla med om det... 7 sekundersregeln som säger att så många sekunder är perfekt känns lite besvärligare för då känns det nästan lite provocerande. Gissar att 7 sekunder gäller de som står en närmast, för hur skulle det se ut om vi kramades så länge i varje hälsning ;) Jag provade på Darryl, Lenas trevliga man för några dagar sedan men det kändes lite överdrivet, räknade högt till sju och förklarade varför =) Kommer nog inte prova det på okända män ;) Än mer förundrad är jag över en av Enhagers gåvor, för ja en gåva är vad det är "omfamna det lilla barnet i dig", tänkte, han är galen :) men jäklar. Det handlar inte om att tycka synd om eller något sådant men att ge sig själv den känslan som man skulle ge till sitt lilla barn när man känner sig lite ynklig är grymt =)

Denna dag blev full med attgörasaker i butiken... När Josefine kom och frågade hur länge jag skulle vara kvar i  så var tanken som slog mig -undrar om jag någonsin blir klar... Hästarna mina hade gjort sig riktigt stiliga med dreadlocks i man och svans, lera över högt och lågt. Josefine körde duschen på alla som behövde :) Det här fantastiska vädret är inte lika fantastiskt för marken vilket innebär att intaget av hästarna tar galet lång tid, inte mycket att välja på, gilla läget är väl det som gäller ;)

Red lite på morgonen med Roemer till start, helt ok. Larus som nästa och han kändes nog lite mör från igår, fick ta det lite försiktigt. Gaidon duktig även om det inte var någon turbo just idag =)

I morgon blir det nog vila för hästarna även om jag har sagt att de inte skall prioriteras bort... papper, papper, papper, skrivbordet är fullt igen :) Var kommer allt ifrån... har lovat bokföringsbyrån att få allting klart och har man lovat så gäller det väl att leverera ;)

11 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)