Körde

i diket idag igen... med mina tankar förstås. Hade ju gjort klart med mig själv hur jag skulle ha fokus och hur bara tankar i rätt riktning skulle få härbergera i mitt huvud. Glömde väcka kontrollanten, han där inne som kollar att vaktmästaren (relativitetstestaren) bara hämtar tankar med rätt inställning. Kom på mig själv alldeles för sent... tankarna hade skenat på fel håll en stor del av dagens ridpass och inte bara vid ett tillfälle ;) De som kan det här säger att hjärnan har sina tankespår och i de djupare halkar man gärna ner igen i.

Måste dessvärre instämma och addera till en förståelse för återfallsbeteende, oavset vad det gäller. Det är alldeles för lätt att halka ner i diket igen ;)

En tur till bokföringsbyrån med ett antal papper... Att vara företagare ställer en hel del krav på hur man sköter sådana saker och här känner jag att man verkligen vill att allt skall vara rätt, här också =) Å samtidigt kan jag längta efter en trygg anställning där man får gå hem kl 17 och ta hand om sig själv. Nu går man kanske hem kl 17 och tar hand om kontoret... Men jag har den avundsvärda friheten att arbeta precis hur mycket jag "vill" eller orkar ;) Idag är jag nog bara lite trött...

Med strålande sol kommer jag påminna mig dagen när John Blund kommer ;)

 

2 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)