Kontor

endast... Om denna blogg handlar om dagens händelser och reflektioner så finns det inte så mycket att skriva om idag ;) Direkt efter harvningen startade faktureringsarbetet och min plan var att bli klar runt tre så att jag skulle hinna med Limone i alla fall. Vid tre kunde jag dock konstatera att jag, nej förresten programmet hade tänkt fel ;) när jag gjorde en korrigering av momssatsen på en av produkterna... Det borde finnas en varningslampa i systemet... tyvärr hade jag redan skrivit ut samtliga fakturor när jag väl upptäckte felet och inte en enda av räkningarna var undantagen :( För väl att jag kan lägga i malväxeln och göra klart, så straxt efter åtta fick jag åka hem, hem för att göra lite till innan de ska vikas och läggas i kuvert.

Fördelen med att vara egen, man har friheten att jobba hur länge man vill ;) och chefen var inte inne och kunde skälla på mig heller... hon har blivit mycket tåligare sedan NLP:n ;)

Ridning, nej... Springa, nej... Yoga, nej... Simma, nej... Äta bra, nej... det får bli en annan dag :)

Min hemsida var utsedd till "Dagens hemsida" av N.nu idag, med kommentaren att den var trevligt gjord och att jag är en flitig bloggare ;) Kul och inspirerande! N.nu är den som har gjort mallen till min hemsida... enkel att arbeta med, även för en som inte kan datasystem sådär särskilt bra.

Det var väl i princip allt som har hänt idag =) och så lite kunder i ridsportbutiken och på nätet förstås. Hade Josefin som sällskap (hennes butiksdag) glatt och trevligt fast vi mest pratade med oss själva ;)

24 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)