Kom till skott...

kan bli tokig på mig själv ibland ;) När tänker jag komma till start? sitter och har för avsikt att anmäla Roemer och Larus till tävling, men kommer inte till skott ;) Tittar på TDB, fram och åter, börjar anmäla, ser hur dyrt det blir, tänker jag väntar... väntar på vadå? bättre tider... mer övertygelse... vill ju hävda att jag gillar det här, i alla fall när jag är på tävling... blir tokig, skulle behöva en spark där bak. Det är en mekanism jag behöver komma över eller ska man behöva anställa en påhejare, en som anmäler och kickar iväg en =)

Red program för Roggan idag, fantastiskt roligt =) Först Larus i Msv A:1, han kändes riktigt fin och faktiskt, jag gjorde något jag inte riktigt brukar ;) jag red mindre och fick ut mer =) vet att det "kan" vara så, men det innebär att man måste lita på att det fungerar utan att man överrider hela tiden, och överrider hör man ju redan på ordet, är inte bra men ack så lätt att hamna i. Den här upplevelsen, att få mer för mindre, har hänt förut så kanske det är dags att anamma det lite mer fullt ut ;) Fantastiskt härlig häst som gjorde superfint nu då jag var kall =) Med Roemer stack jag ut hakan ordentligt, red igenom Int II... Vilken häst jag har =) klarade allt med bravur, eller igentligen hade vi ett antal missar, även lite stora men wow, han levererar det jag ber om och ber jag taffligt får jag skylla mig själv ;) Insikt nr 2 bekräftade insikt nr 1, jag fick inte mer för att jag red mer ;) kunde inte riktigt hålla mig kall i denna nya situation, hade bara ridit igenom programmet en gång innan... vet det är alldeles för lite för att befästa och få till ridningen i rörelserna, men det var värt det och kan ju träna mer efteråt ;) Roemer är i vart fall helt grym, klarade det hela med glans och Roggan ansåg att jag kunde satsa på att komma till start, fast det innebär att jag måste komma till skott och anmäla först =)

Duni fick komma hem =) att han gillar... från bussen in i spolspiltan för grovrengöring, är sådant som krävs för att göra "kungen" glad ;) med spetsade öron stod han där och sken ikapp med solen, en till fantastisk häst. Vilken tur jag har som får ha så fina hästar, som ett barn med värsta leksakerna... fast med en ännu högre dimension =)

Santé fick göra sitt pass innan programridningen för här känner jag mig inte riktigt redo ännu ;) trots att han också är grym... jag är nog ett riktigt bortskämt barn ;)

7 aug 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)