Jordens undergång

ska enligt sägen snart vara här... bara några dagar kvar. Myten om att Mayaindianerna hade förutspått universums undergång till den 21 12 2012, föddes då mayaforskaren Michael D Coe missförstod kallenderräkningen som mayafolket har gjort. Det som händer på fredag är att en stor cykel på 5125 år fullbordas för första gången sedan mayas tideräkning började och om det är en tröst för oss så är mayaindianernas tideräkning ytterligare 31 120 000 år från nu ;) den som lever får se... Mer än så finns att läsa i "Allt om historia"

Tänk om jag hade fattat vad spännande Vetenskap, Fysik och Historia var när jag gick i skolan... undrar om inte omvänd skolgång skulle ha varit något. Starta som liten och ha fokus på värderingar samt lite baskunskaper och när man har blivit något mer vuxen så att man vet att värdera verkligheten, det som händer nu, i framtiden och tiden innan, då först finns det skäl att ta itu med det ;) kanske lite sent som 50-åring men det hade ju förstås gått att ägna sig åt självstudier redan tidigare ;)

Jo, jäklar... har gjort löner och fakturor så nu är jag i god tid. Vet inte om mina kunder blir happy men garanterat tror jag att personalen som får sin lön innan julafton blir nöjd ;)

Ännu flera nya utmaningar för webbshopen... kommer innebära lite mer pyssel ett tag till. Det finns så ohyggligt mycket att göra, sa jag att jag var nöjd? Herregud, idag fick jag inte bara ett uppslag till, det finns hur mycket som helst att komplettera med... från idag har vi snabbkassa, vilket innebär att man inte behöver logga in för att handla, dessutom kan systemet adresser osv, bara man har skrivit in sitt personnummer, jag är imponerad =) Det kommer att bli ännu fler förbättringar, och det ganska snart...

 

18 dec 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)