Jämför inte

dig själv med andra, gör ditt egna var Kjell Enhagers första råd till mig. Det var länge sedan, flera år och långt innan Kjell började hjälpa oss på Hogsta. Ett otroligt bra råd som har tagit väldigt lång tid att få befäst, det händer väl fortfarande att jag trillar dit men då är det alltid kopplat till den dåliga självkänslan och därför också en vilja till bekräftelse... om någon annan är sämre än mig så är jag inte värdelös... det andra alternativet gör omvänt, gud så bra alla andra är det måste ju innebära att jag är sämre och när man är sämre så är man ju värdelös... Vilken befrielse det är när jag håller mig i min business och bryr mig om vad jag gör och inte vad alla andra gör ;) Naturligtvis hindrar inte det att jag tycker att någon är fantastiskt duktig och som det är nu kan jag göra det utan att det behöver inkräkta på min inställning till mitt egna och det jag gör. Om någon är sämre eller gör annorlunda bekymrar mig inte heller, de får göra som de vill ;)

Gårdagen bjöd på förutom rolig ridning, även ett besök av en av mina kamrater från tonåren =) tänk så uppspelt och glad man kan bli av ett bekant ansikte :) Tomas Olivefalk gjorde en blixtvisit, kanske på 15 min max, men gud så roliga 15 min... han var sig precis lik, såg inte ens vuxen ut fast att jag vet att vi är minst lika gamla, han kan till och med vara ett par år äldre, jo så måste det vara för han hade bil och jag var inte mer än 16-17 år... rolig tid, härlig människa :)

Hade tur i trafiken, höll verkligen på att krocka idag på vägen hem... såg inte att det kom en BMW i jä.... hög fart på andra sidan backrönet, tur eller skicklighet av den andra föraren som väjde och susande vidare i samma höga hastighet. Visst den andra bilen körde galet fort men jag var minst sagt dåligt placerad på vägen, typ mitt i, fast å andra sidan är vägen inte bredare än för en och en halv bil... Oavsett rätt eller fel är jag väldigt tacksam att den andra var kvickt i sin reaktion, annars hade det helt klart blivit en allvarlig smäll.

Den lilla argbiggan var arg idag igen... inte lika arg och inte lika mycket ;) och när det gick över blev hon riktigt fin :) Skulle behöva vara lite tuffare tror jag, inte för att jag backar för henne ;) det skulle aldrig gå, utanför att kunna vara helt kall och klar i mitt agerande... men eftersom jag får öva kanske jag blir det ;) Annars startade dagen fantastiskt bra med en Santé som var helt extraordinär idag, han är en fantastisk häst =) Larus gjorde ett bra arbete, till och med riktigt bra... man vet aldrig ;) I övrigt blev det mycket städning i min stallhörna :) Tror igentligen inte att det var bästa prioriteringen, men herregud på söndagen kan man väl få vara lite busig ;)

5 aug 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)