Jag är bra

på det, därför fungerar det även fast inte förutsättningarna är så goda... Detta sades idag av någon jag har stor respekt för, respekt när det gäller kompetens i synnerhet. Hade det varit någon jag hade lite mindre respekt för hade nog tanken på självgodhet svävat förbi ;) men i detta fall är det sant, personen är jä... duktig i sitt gebit. Nu med NLP i ryggen och den nyfikenhet det har väckt fortsätter tanken längre och kanske får Enhager rätt denna gång också ;)

Ta bara ordet självgod, tvi eller hur? jag har i vart fall blivit uppfostrad att det är ett fult ord att vara... men god nog åt sig själv, känns genast mycket bättre och borde vara eftersträvansvärt ;) Om man nu har växt upp med att det är dåligt att vara självgod så kanske det räcker med en omformulering ;) I vart fall gick tanken vidare och kan det vara möjligt att denna någon som ändå kunde uttrycka sig så positivt om sig själv har ett försprång före den som sätter ett likamed, att tycka man gör något bra med att vara självgod? Det finns inte ett enda kurstillfälle som inte har talat om vilka fördelar en positiv syn på sig själv har, inte minst på sin prestationsförmåga ;) och ego betyder fortfarande bara jag ;)

Det blev lite ridning idag äntligen, en dag utan är alldeles för länge ;) Limone fick starta dagen med ett pass på töm för hennes muggben hade svullnat igen och då ville jag inte anstränga henne för mycket... hon gillar det arbetet och ser jättefin ut. Om nattens bandage har haft önskad effekt blir det ridning i morgon. Don fick prova ett nytt bett Sprengers Universal, helt nöjd med det och är han nöjd, då är jag nöjd =) Roemer skritt idag också, eller nästan hela tiden ;) när Roemer av "okänd" anledning trippade iväg blev vi varse att det var inte helt obemärkt, - Du tjuvstartar väl inte? kom kommentaren från Lussan, -Nä, skulle aldrig ;)

I butiken blev en hel del betällt och nya kunder fick jag också träffa, inspirerande och roligt. Sen hem till kontor och lägga ut julklappstips 6 åså lite mer... Till kvällen var det att åka tillbaka till stallet för fodring och nu snackar vi snö =) så grymt vacker. Ingen risk att åka dit för fortkörning, inte det minsta och restiden var nog dubbelt så lång men vad gör det... bara att få vara och uppleva är härligt =) Övertygade Kjell om att vi borde ta en promenad i snövädret, så glad att det lyckades för det var ljuvligt =)

9 dec 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)