Intressant är livet

Vissa dagar är mer händelserika än andra och idag var nästan extrem ;)

Så snart jag var klar med harvning och lite småpyssel stack jag hem till kontoret, där lyckades jag ganska bra med det jag hade föresatt mig att göra innan jag stack till stallet igen ;) I stallet väntade en till arbetssökande, en till jättetrevlig tjej från Östersund. Roligt att det är så många trevliga som söker tjänsten, gör att det kommer vara svåra men angenäma val :)

Har min NLP-kurs och mina böcker att tacka för en hel del insåg jag i dag. Kunde för först gången medvetet avstå från att ta in och värdera en konflikt som uppstod i min närhet, i stället kunde jag bara konstatera att vi har alla olika sätt att uppleva/värdera händelser eller situationer på och även hur olika vi agerar/reagerar på demsamma. Hade inte ens en åsikt, inga medlartankar eller någonting, ingen partiskhet, bara ett stilla konstaterande ;) Bekvämt det var att stanna kvar i min egen business denna gång.

Fick tillfälle att rida Limone och Larus innan nästa arbetsintervjuv... Limone vill ju helst ha högväxeln i hela tiden men jag har kommit på att det är dags för henne att lära sig vänta ;) inte något hon håller med om men fogade sig just i dag. Larus var ett strå vassare än igår, kan bli bra det här...

Nästa tjej jag träffade var också trevlig och hade jobbat ganska länge inom hästnäringen, vi får se.

Konfronterades med någon som inte är nöjd med min policy, även denna gång fann jag mig i ett mer stilla konstaterande än hur mitt tidigare förhållningsätt i liknande situationer brukar vara, förr hade jag nog gärna svarat upp, behöver inte göra det längre :)

Avslutade dagen med att högtryckstvätta resterande del av Lussans stall, hur var det nu med prioriteringarna? Ganska bra tycker jag ;) om stallet blev färdigtvättat i dag så blir det målning och mattvätt i morgon, vilket innebär att vi blir klara i tid :) Henke fick gå hem och ta kväller :) så gjorde jag de som var kvar. Nöjd, av någon underlig anledning... ingen är där och hejar på, inget jag tycker är fantastiskt på något sätt, bara grymt nöjd att få jobba med kroppen och vara delaktig i resultatet =)

Dagen blev lång, så viljestyrkan kommer att prövas ordentilgt i morgon bitti :)

19 jul 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)