Inte illa

av Emma, Karin och Clara att i finalen avancera till tredjeplatsen och ta lagbrons =) Grymma är de, kallt ridet av Karin som gick ut som sistaryttare för HDR och satte press på sina konkurenter med en riktigt bra runda :)

Själv höll jag mig hemma med mitt eget ;) inspirationen är på topp och hästarna likaså... Startade med Roemer som med mina mått mätt borde få riktigt höga poäng för sin piaff och sina övergångar, den hästen har blivit så grymt bra ;) På onsdag rider vi Int II för Roggan igen, väntar dock med debuten ett tag till ;) Santé gick som nummer två, kan man ha det sä här bra? Så makalöst fin att rida, äntligen på hjälperna utan att bli spänd, håller det i sig kanke vi kan prova att tävla om inte allt för länge, man vet aldrig ;) Larus gjorde också ett jättebra jobb, startade kanske inte på topp men avslutade desto bättre :) Efter butiken var det dags för Limone, grymmaste tjejen går som tåget, allt blev rätt... fina övergångar, bra fattningar, ganska bra byten, fina galoppslutor, alla växlar i traven ända ner till piaff och även en liten tendens till passage, fint åt sidan med växlande tempo, grym =) Don blev den sista för dagen... går från klarhet till klarhet, är det som idag kommer det att lyckas =)

Nya kunder i butiken, och mer funderingar inför tävlingslanseringen. Det är lite att planera och fixa med... inspirerad just nu ;)

19 aug 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)