Ingen är perfekt

har väl konstaterats gång efter annan och likt förb...at kämpar många av oss järnet för att lyckas ;) Vet inte om det är så eftersträvansvärt igentligen, för när vi väl träffar på någon som verkar perfekt, gillar vi då den? Oftast inte, för vad händer, vi känner oss underlägsna, iallafall vissa av oss ;) och det är väl möjligtvis de som kämpar för att vara perfekta som känner så...

Kan ibland ha svårt att acceptera när jag ser någon göra ett dåligt jobb, tex en instruktör som säger bra, när det inte är bra... Och nu blir det riktigt komplicerat ;) för vem bestämmer vad som är bra eller dåligt (förutom domarna såklart). Det sägs att sanningen ligger i betraktarens ögon, just det, sanningen för vem? Vem betraktar vem och vems sanning är sanningen, min eller din? Det är ibland lätt att ha åsikter, kan vara av värde att komma ihåg att det är bara mina åsikter och har kanske inte så mycket med sanningen att göra ;)

Besöket hos Birthe va som vanligt riktigt nyttigt och välbehövligt, som att skala en lök... det blir nya detaljer att arbeta med varje gång, samma gamla också... när något börjar ge med sig kommer det nya saker till ytan och faktiskt, jag blir mjukare och mjukare av det här. En till stor vinst är att jag känner att min kropp blir mindre och mindre sliten av ridningen, gillar verkligen =)

I morgon tävling med Larus =) Mycket spännande då det var ett tag sedan sist ;)

Rationalliserade med hästarna i morse. Don på töm, duktig :) Roemer på töm, duktig :) Santé ett mellanpass som kändes bra :) Larus på töm, ok ;) Gaidon ett kort pass, blev fin efter en stund... sen blev det inte mer med hästarna. Tog en tur till reklamtryckarna i stället. Vi har lite pyssel kvar ;)

23 aug 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)