Ibland

har man koll, ibland inte... eller är det bara en föreställning för stunden? Tror man har översyn över det mesta för att i nästa sekund inse att man inte har kontroll över något, och panikkänslan infinner sig ;) Är glad över min nya utbildning, den är nästan som en stressblockerare ;) Det är precis så det är, ingen koll men ändå kontroll, framförallt över sina egna sinnen och då infinner sig oftast lugnet, och med lugnet ett något större klarsynthet som gör att man återigen uppfattar det som om man har en viss koll eller kontroll ;) Snart är det dags för nästa block i den utbildningen, 15-16-17 oktober i Stockholm igen... grymt nyttigt =)

Lade på ett extra kol i morse och hann med alla hästarna, utom Roemer och Duni som vilade sig ;) Limone först ut, gjorde ett bra pass med pluss för atityd =) Don gjorde också väl ifrån sig och kändes fin efter gårdagens provridning :) Gaildon är helt klart på banan igen ;) Santé likaså, även om en veckas vila inte är till fördel så var det en bra start ;) åså Larus som gjorde raka vänsterbyten, sådant gör en glad =)

Sen kom Chris och checkade att allt går rätt till... har insett att även inom hästhälsovård gäller det att vara proaktiv ;) tor vi kan vara bra på spåret med allihopa ;) Det är inte helt lätt det här, att hålla en dressyrhäst på fötter... det finns de som anser att jag är väl pipig, men för att hålla dem gående med så lite slitage som möjligt tror jag att det krävs lite pipighet... tror också att det är viktigt att efter behandling, komma igång med träningen så fort som möjligt så att man får kroppen att läka under rörelse. Inom humanvården är det en självklarhet som jag tror på att ta efter, det svåra är dock att läsa av hur mycket träning hästen tål innan det sliter igen...

Framstående människor prioriterar det som är viktigt, även om det är tråkigt, bättre än mindre framstående människor... har jag läst... fakturerar nu ;)

19 sep 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)