I morgon

kommer det att bli en mycket intressant och spännande dag ;) Vårt tält på Djursholm är riggat och fyllt med alla möjliga produkter... och i morgon kommer det visa sig om vi har tänkt rätt ;)

Henke följde med och ställde iordning möblemanget medan Karin och jag tog hand om varorna. Vilken tur att vi har Henke, inte bara idag utan alla andra dagar också =) det gör allt så mycket enklare när man har händig hjälp... På vägen hem, när morgondagen kom på tal, insåg jag hur skönt det är att vara utan förväntningar eller krav ;) Vårt mål med detta evenemang är att synas, och synas kommer vi att göra :) om vi dessutom kan sälja våra produkter och skapa intresse för butiken, då har vi uppfyllt vårt mål för denna gång med råge ;)

Startade morgonen med Limone som skötte sig mer än väl :) trots att hon tyckte att jag var lite väl ihärdig, inte omöjligt att hon har rätt ;) men herregud, blev påmind om att snart är hon nio och då funkar det inte med silkesvantarna längre... tog ändå jobbet riktigt bra. Don gjorde ett till riktigt fint pass idag igen, och när jag ser honom i spegeln slås jag av hur snygg han har blivit, partisk, nej inte jag inte och framförallt inte med mina hästar ;) Duni tyckte inte det var något roligt att arbeta idag, fick släpa honom till pallen :( hoppas det vänder snart...

Hade nöjet att hämta hem Roemer från kliniken, och allt hade gått bra, prognosen står fast som god =) Det känns verkligen bra att ha hästarna hemma, tror visst att de har det bra utan mig, men jag har det inte bra utan dem ;)

14 sep 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)