Huvudet under armen

Missade redan i planeringen på morgonen... glömde frukosten hemma, glömde också en viktig åtgärd jag hade tänkt ta med mig och göra på butikens kontor... planen var att göra de hästar som gör något direkt på morgonen, men efter harvningan var det bara att åka till hemkontoret istället ;) tänk så mycket lättare det kunde ha vart med huvudet på skaft ;) eller ha legat steget före, som Ologf Röhlander uttryckte sig i "Veckans Peptalk"...

Inte så stor skada skedd då det ändå skulle bli veterinärbesök på eftermiddagen... eftermiddag blev kväll och besöket slutade inte förrän efter sovtid... Att hålla hästar gående är verkligen ett projekt i sig och det ser kanske inte så ljust ut för min ögonsten :( Frågan är, var går gränsen? och om man vet att man har överskridit det rimliga förut utan önskad effekt så kanske det inte finns så många alternativ kvar... provade med pensionärsliv i somras och det fungerade sämre än sämst :( dystra funderingar...

I övrigt fanns det väl lite pyssel men inte något som är oroande, bara lite underhåll :) När man ser hur mycket veterinärerna har att göra slår det mig att just det kanske hade varit ett bättre yrkesval ;) Att arbeta med att laga hästar känns faktiskt väldigt attraktivt, om jag bara hade gillat att plugga... redan när jag var liten krävdes det full pott för att få fortsätta till veterinärutbildningen och då duger det knappast att hoppa av skolgången efter högstadiet.

Gissar att idag hade ett sådant tillvägagångssätt inte fungerat ens till en normal anställning, trots att man hör att det är ett stort antal ungdomar som går ut skolan varje år utan att vara läs och skrivkunniga, lite skrämmande tycker jag nog att det är. Jag skulle bara ta ett sabbatsår och på den vägen är det, himla långt år det blev ;)

Fick till allting så att det blev lite ridning i alla fall, Laaarus... grymmaste hästen idag igen =) Emma Karlsson berättade att den danske ryttaren som var på besök för en tid sedan (när jag råkade rida för fort), hade frågat vad den där skimmeln var för en fin häst ;) Sa jag att han är grym eller tjatar jag då, grym, galet grym =)

14 nov 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)