Hur ska det gå

med allt? Man planerar och fixar bara för att få en ny infallsvinkel presenterad bara sådär rakt upp och ner... har förstått att det är hur vi förhåller oss till det som sker som avgör hur vi mår och hur bekväma med situationen vi då kan förhålla oss ;)

Don den lilla/stora rackaren fick av en händelse visa upp sig för en som letade häst och vad gör han... springer på tvären med huvudet i vädret, inte okay :( för vem vill ha en häst som gör så? Han hade varit riktigt fin på morgonen och gjorde tillochmed flera serier med byten till vart tredje :) tyckte väl att han skulle få gå i hagen istället för till ridhuset en gång till... han är inte förlåten ännu, kommer att få bjuda till riktigt ordentligt för att blika mig, denna gång ;)

I övrigt så skötte hästarna sig riktigt bra med pluss för Don som sagt var, på morgonen! Santé gjorde ett riktigt bra jobb han också... Larus tyckte nog jag var lite ihärdig, skulle nog önska att det räckte med att vara fin =) Men styvast var nog Limone som fick gå på töm till kvällen, riktigt nära passagen är hon nu... som ett krutpaket =)

Var hemma på kontoret istället för butiken som Emilia tog hand om... Dags för nyhetsbrev, tävlingsresultat som skulle redovisas och en hel del annat som behövde åtgärdas. Karin berättade att under Augusti har Hogsta Ridsport haft besöksrekord, kul... dessutom säljer vi bara mer och mer =) En till spännande resa att företa sig...

1 sep 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)