Hur många jobb

har du, frågade Lasse Nilsson (Team Piaff) idag då han och Ida är på besök hos Lussan. Vad svarar man på det? Ett, eller skall jag räkna upp alla sysslor för sig? i så fall blir det ett digert antal ;) Jag nöjer mig med ett med stor variation :) För en tid sedan kom det på tal hur mitt CV skulle kunna se ut... mycket roligt samtalsämne, lika roligt som mitt arbete =)

Effekten av mina två besök på Kvicksunds Equirehab är riktigt bra :) Gaidon och Roemer visar framfötterna och går riktigt fint i korta pass, så fint att jag nästan glömde bort att jag inte skulle spänna bågen så mycket på några dagar ;) men det är ju så kul... Larus har också haft nytta av besöket och att jag får tänka till igen :) det kommer att bli bra det här... För dagen är det kanske ändå Don som genomgått den största förändringen, och även här krävdes det lite extra eftertanke hos ryttaren ;) Tänk att man inte kan lämna hjärnan hemma ens när man rider =)

Snart kan jag inte komma på en enda sak där man kan lägga över ansvaret på någon annan... det kommer alltid tillbaka till en själv. Naturligtvis hade det varit skönt att skylla på någon annan när det inte blir som man hade tänkt sig ;) men jag måste säga, det är mycket bättre och skönare att ta sitt eget ansvar, även om det krävs att hjärnan får göra några extra krumsprång =)

Det börjar bli en vana, det där med att rida med hjälm... försöker komma ihåg den varje dag men det händer att jag missar. När en häst är vild är det lätt att komma ihåg men när man tycker de är snälla och trygga är det inte lika självklart ;) Diskussionen uppkom för några dagar sedan och en kvinna jag inte känner berättade om sin avfallning som trots hjälm hade förorsakat henne tre hjärnblödningar och lite annat smått och gott... Överflödigt att säga att hon alltid använder hjälm och tillåter ingen att rida utan hjälm på hennes anläggning. Och faktiskt, jag börjar gilla min hjärna så mycket att jag är rädd om den ;)

3 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)