Hur många

stall finns det på Ekeröarna? Ägnade i princip hela dagen till att åka runt med anslag/reklamlappar från butiken. På torsdag kommer nämligen Equippo Lab och har träckprovsinlämning och då tänkte jag att det är säkert fler som vill passa på att lämna prov, när tillfället ges. Såklart butiken har några extraerbjudanden samtidigt, eftersom det brukar komma en hel del folk.

Helt förundrad är jag... det finns hur många stall som helst. Vart jag än åkte nog sjutton fanns det hästar där. Alla de sorter av hästar och stall... med eller utan ridhus, lyx eller skabb, stort eller litet, rent eller smutsigt, nytt eller gammalt som sagt alla de sorter. Ett av de mest smakfulla måste jag nog säga vara Bromma Gård, i vart fall om min åsikt får styra. Tittade inte på alla detaljer eller hur det såg ut i ridhuset eller så, men gårdsbilden var helt i min smak. Sedan fanns det som jag sa motsatser, smått och gemytligt eller med flådigaste inredningen :)

Hade nog inte tänkt vara på vägen hela dagen men det tog tid... fick ringa personalen och skjuta upp min ankomst flera gånger, nästan pinsamt blev det till slut ;) Jag kommer straxt, eller...

Straxt blev kl 15 och då blev det vidare arbete i butiken... nya varor in på webshopen och en del kunder likaså. Till kvällen fick Johanna ta över så att jag hann rida Larus iallafall, det vill man inte missa ;) Normalt sett har jag svårt att orka med ihärdigt kontorsarbete på kvällen men idag blev det som att gå in i andra andningen vid hemkomst och klockan blev alldeles för sen för att hinna ta kvasten till Blåkulla. De andra kärringarna får klara sig utan mig =) Glad Påsk!

28 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)