Hur lättpåverkad

får man vara? Vet sedan tidigare att rädsla smittar... kan nämligen känna oro och rädsla utan att fatta varför, tills jag ser vem som egentligen är rädd. Idag fick jag en ny upplevelse, idag var det fart som gällde... en dansk ryttare på besök red med en faslig fart och helt plötsligt inser jag, att Larus och jag gjorde inte alls som vi brukar ;) rider förvisso gärna med fart men idag blev jag forcerad... inte hans fel, han red nog bara på ;) Och jag, jag behöver skaffa ett filter till mitt undermedverna som uppenbarligen gärna hakar på andras tillstånd ;)

Så Larus och jag hade knappast vårt bästa pass genom tiderna, nej, jag satsar på morgondagen istället =) Däremot gjorde Santé ett riktigt bra arbete tidigare på morgonen, fin som tusan med extra plus för travslutorna =) Duni svajar lite... i förgår stel och kantig, idag helt ok :) kämpar vidare...

Döpa föl brukar inte vara ett stort problem, alltid dyker något upp... hittills, för nu står det still. Liqourtemat okay men jag finner inte namnet där. Combon med Larus och Duni, skulle kunna bli Larni, men när jag googlade på det, var det var en galning som var ganska söt... blev lite tveksam. Ett till alternativ blir då Lardon men det var bacon... En anknytning till Hässlegårds Rubin och Donnerhall skulle också vara gångbart, men jag hittar den inte... ett varv till i morgon ;)

Kontoret på god väg att var ikapp ;) händer inte så ofta. Skam den som ger sig =) men i morgon blir det hästar och butik för hela slanten. De flesta ska ridas och på eftermiddagen kommer Charlotte till oss och berättar om fodret från St. Hippolyt. Tycker själv att det låter intressant... Hippo Lab kommer också och tar emot träckprov. Och angående det har frågan om hur rättvisande det är med endast träckprov blivit högaktuell. Om en häst med ett negativt prov ändå kan ha fullt med ägg som märktes vid en buköppning, så undrar jag hur man skall gå tillväga för att komma åt även dem. Hur bör man göra? En kombination med träckprov och blodprov, blir det mer rättvisande? Och när bör man då avmaska? Många frågor att få svar på... förstår det här med resistens och så, men vill också vara säker på att man inte får större tarmproblem istället. Tjatar väl på i morgon ;)

24 okt 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)