Hur gör andra

som driver verksamhet... Inser att jag behöver skaffa mig mer kunskap och kloka idéer för att få tiden att räcka ;) ja, jag vet det där med prioriteringar, göra det viktiga först, göra en budget och följa den ;) men också att levandegöra målen, tro på att allt är möjligt och därigenom finna vägarna till sitt önskade läge ;) NÖHRA är ett fantastiskt redskap och används också framgångsrikt i många verksamheter... Nuläge - Önskat läge - Hinder - Resurser - Agera , och ändå finner jag mig själv vid datan och kontorssysslorna alla kvällar i veckan, utan att bli klar... Behöver nog planera in en ledig kväll med sysslor som inte handlar om arbete ;) skulle knappast tro att det ens är märkbart när det gäller att bli klar ;) Vässa sågen kanske man skulle kunna kalla det =)

Rolig dag med hästarna. Roemer får numera gå på korta promenader och är hur pigg och glad som helst, ser ut som om han tycker att det är dags för lite arbete nu ;) men sakta i backarna, ytterligare 5 veckors boxvisstelse med skritt vid hand... Santé gjorde ett minijobb med fin energi och bra bärighet, kanske på gång igen. Gaidon är en riktigt fin häst som har mognat enormt mycket... dessutom har jag kanske lärt mig, att nästa gång han blir inåtvänd skall vi vara snabbare med fysiken ;) känslig kille...

Hann med riktigt bra i butiken idag, många kunder och en hel del annat pyssel blev färdigt. Hur högt får man sätta ribban? Otroligt spännande och roligt att se vart vi når, inte idag, i morgon eller nästa vecka utan så småningom ;) Även om vi arbetar på att bli bättre så är jag redan stolt över det vi har, och om jag övar lite till kommer jag också kunna skryta lite... tycker vi har en fin butik med ett bra sortiment där alla arbetar på att bli ett riktikt bra alternativ för hästintresserade tjejer och kvinnor =) Vi är på väg ;)

 

 

 

22 sep 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)