Hur bra

kan det bli? När Edward och Totilas slog igenom tänkte i varje fall jag, att ett sådant här ekipage får man bara uppleva/se en gång i livet... och vad händer... det finns flera :) Charlotte och Valegro, svårt att inte bli rörd :) Edward och Undercover, imponerar på mig... såg dem träna från början... han får det också att se så enkelt ut ;) Det var så många fler fantastiska ekipage detta OS så man tror knappast det är möjligt, har räknat upp dem tidigare, fast det är igentligen bara att ta kürens startlista, alla äger ;) I framtiden, hur bra kan det bli? Den mänskliga utvecklingen, den fysiska har enligt expertis snart nått sin kulmen, man menar att världsrekorden kommer att hålla längre och längre för nu är vi nära max. Detsamma gäller vår intelligens, snart är den enskilda hjärnan maxad men här finns en öppning, gemensam intelligens, innebär att vi endast tillsammans med andra hjärnor och nätverk kommer att bli smartare, den fysiska hjärnan har snart nått sitt max. Men hur är det med dressyr? Trodde vi var där redan förra året ;) så, hur bra kan det bli?

Imponeras oxså av mina kamrater som har gjort stort intryck på media ;) Blir sugen på att följa nästa gång.

Glad att jag går min NLP-kurs... nästa tillfälle är den 28-30 augusti. Den är så nyttig och lärorik, gör att man övar sig att se saker i olika perspektiv och även får redskap att försöka förstå dynamiken i vissa händelser eller andras görande, innebär ingen direkt värdering här heller, bara ett konstaterande att vi gör olika och får olika utfall.

Efter kontor och OS-final blev det en tur till stallet, inspirerad till max... Santé var den som fick göra jobbet, varför inte RIO ;)

 

9 aug 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)