Hovslagaren

kom fast han inte var riktigt kry... Såklart det blir svårt med att omplanera då flygresandet är bokat och övriga veckodagar är fulla. Visa yrkeskårer har det lite svårare i sådana situationer... Är som alltid glad över Mats besök, alltid trevligt att ha honom här och hästarna blir så fina om fötterna. Att ta del av den stora kunskap han har är toppen =)

Denna gång hann vi inte umgås så mycket då butiken krävde mitt engagemang... Kan eller får inte klaga på det ;) och faktum är, jag är jättenöjd. Idag fick vi iväg 9 beställningar och hann svara på flera kundförfrågningar. Linda hade dessutom ett antal kunder i själva butiken, ja det fortsätter röra på sig =)

När det gäller ridningen så blev det bara Don och Larus som fick göra någon nytta idag, övriga fick nöja sig med Mats omvårdnad. Don skötte sig mer än väl, det var bara jag som fick ett återfall ;) Om jag nu tror att jag har fattat något, tycker jag att jag borde vara lite bättre på att hålla fast vid det och inte hänfalla till mina mindre verkningsfulla ageranden ;) Rid hästen på det sättet som är mest passande för den individen, behöver inte hålla fast vid det som inte fungerar lika bra ;) Lätt att säga...

Nu blir det kontoret en stund, annars kommer jag hamna alltför långt efter... Bokat Henke till harvningen om klockan blir för mycket :)

4 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)