Hoppets låga

spirar och jag eldar på. Duni, min stora favorit går som tåget, förvisso bara en kort stund varannan dag men ändå ;) Hoppas att han snart blir pigg, glad och lägger på sig muskler och hull också... som han ser ut nu är det fortfarande bara halva hästen. Tittar på alternativa foder för att få en kickstart och i morgon när Chris kommer ställs frågan till honom också, vad gör man ;)

I morse kändes det nästan orimligt att behöva gå upp, och trots att jag hade gått upp fortsatte det inre resonemanget... måste jag verkligen gå upp, kan jag inte bara gå och lägga mig igen, jo det går nog, nej hela dagen kommer att bli fel, jo men det kommer nog funka ändå, osv tills jag kom fram till att det bästa var ändå att gå upp ;) Helgens tältevenemang på Djursholm och måndagens mässa har satt sina spår ;) trött, tröttare, tröttast...

Dessbättre började dagen med Limone som va jättefin på töm, går från klarhet till klarhet :) Gaidon ett minipass med bra bjudning och vilja :) Santé på töm, helt ok :) Larus ett minipass som va allt man kunde önska sig och så Duni som var dagens stjärna, så mjuk och spänstig som aldrig förr =)

Sen fick kontoret sin beskärda del, eller så långt jag han idag ;)

Till kvällen kom Dons spekulant, inte oväntat tyckte hon om honom ;) och jag med... det var riktigt roligt att se någon annan rida honom, dessutom gjorde hon det bra =) Det är en riktigt fin häst.

18 sep 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)