Hemligheter

är bara till för dem som kan bevara dem, annars är de inga hemligheter längre ;) Tanken slog mig idag när jag blev ombedd att inte föra en sak vidare... när man får förstahandsinformation är det väl ok, men hur är det när "hemligheten" har vandrat några led? Jag håller utan problem den informationen för mig själv också men det känns inte lika viktigt när den sa till den osv ;) Hur många får veta innan hemligheten inte är hemlig längre? Har för vana att glömma det som sagts och har därför inte heller så svårt att hålla tyst =)

Ingen ridning alls idag... Larus kan ju inte gå hur många dagar som helst på raken utan rast ;) och han är den ende som drar sitt strå till stacken just nu ;)

Stort fokus på butiken och webbshoppen istället... det arbetet tycks vara oändligt. Det blir en bit varje dag men det värsta är att hela tiden kommer man på nya saker och funktioner som skulle kunna göra den ännu bättre ;) Ser och jämför med andra och faktiskt, jag tycker om Hogsta Ridsports hemsida, den tål att granskas redan nu och ännu bättre är den på väg att bli.

I butiken hade Emilia fullt upp med att ordna en reklamation mot Postens senaste leverans... av St Hippolyts hinkar var det inte många som höll. Med allt pyssel som skall göras och kunder som kommer är det på gränsen att det hinns med, synd att klaga ;) när jag gör det får jag skäll, berättigat skäll ;)

Såklart blev det lite skyltmakeri också... Julklappstips och flygblad stod på schemat och faktum är att tipset blev klart och flygbladet är på väg till tryckaren för prisuppgift, eller får jag leta A6-papper till skrivaren :) den inhandlades ju för sådana här uppgifter ;)

Karin sa något klokt för en tid sedan, kansk inte exakt så här... -Det är så bra att få en inre bild i hur det skall se ut... Min högst personliga tolkning och översättning i hur jag vill att det skall se ut och förmodligen kännas är såhär ;) eller såhär ;)

12 nov 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)