Hemläxa

från Enhager... ska man bli sitt bästa jag, då får man ligga i. Och det spelar ingen roll att man säger tvi, usch, fy, gillar inte... svaret blir bara, - Det är din nästa utmaning ;) och det är precis vad det är. Att utvecklas och lära sig mer än "bara" att förstå, är olika för alla, vi har alla olika egenheter och issues. Föreläsningen var lika inspirerande och bra som vanligt, möjligtvis lite mer utmanande för min del i alla fall =)

Det där med gott om tid idag, gick om intet. Emelie sjuk så det blev en man kort, hoppas hon kryar på sig snabbt för att ha feber när man är gravid är nog inte helt bra. Själv hann jag i varje fall åka och handla material till Roemers fot, för i morgon gäller det. Ska Sigge kunna hjälpa Roemer med nya hålfotsinlägg och kommer det göra skillnad?

Mycket häst blev det inte, bara Limone på töm och ett kort pass med Gaidon... den ena pigg men inte den andra ;) I morgon blir det lite mer, dock först efter sovmorgonen för det har jag planerat in med Henke :) tur han finns ibland, eller alltid.

En guldstjärna till Amelie... hennes key lime paj smakade magiskt gott. Kanske är hon mer släkt med min mormors far än jag =) släktens konditor.

Nu blir det bara ett kort snack med John Blund, annars kommer hela morgondagen bli som ett vacum ;)

8 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)