Helgade inte vilodagen

om det är så att söndagen skall ägnas vila och stillhet ;) Dagen bjöd på mina vanliga morgonsysslor, harvning och foderkörning, sedan en ny företeelse, hundpromenad med Stella :) Vilken hund... jag tänkte att hennes matte och husse skröt om hennes beteende, men icke ;) hon slår alla förväntningar och tillhör de välfostrade och trevliga hundarnas skara =) Det kommer att bli väldigt tomt när jag "tvingas" lämna tillbaka henne...

Sedan blev det mässa hela dagen, phu... är det något som skallen blir vimsig av så är det så många intryck och beslut som detta evenemang ger. No 66 Island hade förnyat sig något och kommer med ett antal fina tröjor, Devold underställ kan nog vara läge för till nästa vinter. Euro-Star har en jacka som jag tror alla i personalen vill ha =) TEW hade också lite intressanta saker, bla en snygg lädergrimma med en annorlunda käkrem. F-Meko visade nyheter från Königs och Kavalkade har kommit tillbaka till dem, självklart beställde jag softpaden =) Equiality Line, Uvex, Biofarmab och Myeler hann vi också med... I morgon en vända till ;)

Väl tillbaka till stallet gjorde jag klart några beställningar så att de skall komma iväg i morgon på morgonen, sen blev det kvällsfodring och hem... hem till lite förberedelse inför morgondagen och svara på några meil. Som sagt, vilodagen får bli en annan dag ;)

Charlie, den ena nya ungkatten verkar vara av hård kalliber... när Stella hjälpte mig med kvällsfodringen så blev hon mött av en röd fräsande hårboll. Hon väjde glatt och stack åt andra hållet, varpå den röda hårbollen kastade sig efter och försökte bestämma sig för om han skulle jaga henne för skoj eller på allvar :) det blev på skoj.

Läste eller hörde igår att vi människor mår bra av kramar, minst 4-5 st om dagen. Idag blev det många fler :) det verkar som att det har blivit en trendändring... från det lite återhållsamma handslaget till att alla man har träffat några gånger och känner sympati för skall kramas. Börjar så smått vänja mig... inte illa av någon som inte ens ville krama sina föräldrar som liten, ung och började först så småningom som vuxen ;)

17 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)