HDRs årsmöte

gick av stapeln idag. Smidigt och lätt gick mötet igenom dagordningen och delar av styrelsen förnyades. Vi har det fantastiskt bra ;) alla vill väl, alla ser till allas intressen, alla har ett mål att göra livet lättare för alla. Fantastisk inställning som också ställer krav på renhårighet och gott omdöme... det känns som att det finns hos oss ;)

Efter att ha hört om en bekants vedermödor i en annan styrelsesammansättning och de bekymmer de har med sina medlemmar och deras beteenden, förfasas man. Helt plötsligt förstår man att det kan finnas skäl att avstå ett engagemang, iallafall om man vill ha sinnesfrid =) Människor kan vara en besvärligt sort i synnerhet när egot slår till... jag ska, jag vill, om den får skall också jag, det finns ibland inga gränser för hur man kan bete sig när man kräver detta och betydligt mer därtill... Fick frågan hur vi gör... ser till allmännyttan i första hand, blev mitt svar. Gynnar det här de stora flertalet eller bara dem som skriker högst? Kasta prestige åt skogen och undvik att göra så att frågor blir för personliga ;)

I "vår" förening Hogsta Dressyrryttare har vi det för dagen väldigt bra, lättarbetat och trevligt. Många gånger kommer vi till beslut på ett snabbt och enkelt sätt. Tror det är det här man kallar att samspelet är som en dans där alla parter agerar i samstämmighet. Häftigt =)

Jo då, på morgonen lite ridning, eller egentligen lite mer... passlängden ökar :) Don på töm igen, har en plan ;) Gaidon som nästa, inte lika på som senast... och Larus var den som tog hem matchen idag. Svajigt kommer det nog alltid vara med honom, på/av har han alltid varit och möjligen beror det på hans överrörlighet, för hur skall han orka? Benen flaxar, ryggen svajar och halsen kan göra vad som helst med, nästan... klart det krävs lite styrka för att hålla ihop alla delar, och styrkan kommer ju med arbete men då gäller det att kunna arbeta lång tid i sträck ;) Det går kanske nu då foten verkar tåla barfotaläget, skulle vara mer än nöjd =)

De förtjusande katterna charmar alla ;) Charlie är kanske lite väl modig, räds ingenting... nosar på bakben, stannar kvar på gången när hästarna passerar med någon decimeter sådär, när hundarna kommer springande sitter han kvar och möjligen försöker klappa till dem om de kommer för nära. Skall han bli lika kaxig som Sotis måntro? Kul i så fall ;)

 

10 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)