Hästar

är det ibland svårt att bli klok på... gör det man tror är bäst i alla lägen, förmänskligar gärna och lägger in alla möjliga värderingar för att det skall bli rätt. Och så småningom får man svaret som titt som oftast är något helt annat ;) Ta bara Duni, skulle få bo på landet en månad eller så, beta gräs och bara slappa... det borde han väl gilla ;) ha, om han får bestämma, vilket han får, så blir det hemgång i morgon ;) Nina som har stallet han bor på ringde idag och talade om att killen inte gillar... och eftersom Duni är kungen så är det han som bestämmer, kanske inte allt men när han vill komma hem får han =)

Butiksmöte med Karin och Elin idag, undrar just vad vi har gett oss in på... med alla dessa kreativa idéerna så kommer vi ha svårt att hinna med. 'Syns man finns man', jag vet, men det tar på krafterna att synas ;) Tycker det är grymt roligt och intressant men har inte lärt mig ännu, gör det nu, lär mig ;)

Kvällen gick åt till ett möte med Lollo på Equality Line som visade våren från Equiline, det fanns några godbitar i min smak, men hur vet man vad andra gillar? De andra som var på plats från en annan butik hade ganska olik smak...

När det gäller ridningen hann jag med tre av hästarna, en planerad fick en extra vilodag, i morgon blir det andra bullar... Startade med Roemer som efter kort värmning fich prova springa sig igenom Int II ;) för att vara första försöket så är jag helnöjd och kommer att prova i morgon igen, då för Roger Ohlson som kommer och kör programridning på Hogsta. Santé behövde bara gå ett ½pass, fast med full fokus på det som är viktigast, svar på hjälpen och framför skänkeln ;) Senast jag var i Holland sa Hans Peter när han hörde mig "tycka synd om" någon utav hästarna - ok, men när/om du tycker synd om dem, rid kortare men var konsekvent med det du ber om :) ganska logiskt, kan jag nog tycka och försöker numera också efterleva... gjorde det idag med Santé =) Gaidon sist ut, men här gav jag upp... han skall nog få träffa veterinären på onsdag istället ;)

Å´jag fick mitt hundbegär lite stillat idag när jag fick ta med Lyra hem en sväng ;) först en kort promenad med vild hund, sen en stund på tomten, avslutande med en lite längre promenad och en något mer stillsam hund. Lyra är verkligen en rar hund, hoppas jag kan låna henne lite nu och då från Amelie =)

Spännande dag i morgon ;)

6 aug 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)