Gör ditt jobb

oavsett vilket det är... en uppmaning jag behöver ibland ;) Såklart gäller inte det alla saker jag har framför mig, och faktum är, numera tycker jag om att tänka dem bakom mig... tröskeln har blivit lägre ;) Istället för att gå och gruva mig och dra på det har jag börjat anamma, "det är bättre att göra det tråkiga först..." Ja, pappa igen, även om jag har förstått att han fick det någonstans ifrån... När jag var mindre fick det inte så bra gehör, men faktiskt, det funkar nu ;) Ett citat från en höjdare på att undersöka skillnaden mellan de som lyckas och andra, "Skillnaden mellan framstående personer är inte att de tycker att allt är så roligt att göra, skillnaden är att framstående personer vet att prioritera de som är till nytta att göra, även om det är tråkigt"... Fakturor check, löner check... framstående, tja varför inte... kämpa på ;)

Ingen ridning idag men lite hästlukt och kontakt var ett måste ;) I morgon programridning för Roggan, Larus PSG och Roemer Int II, lika intressant varje gång. Därefter kommer det vara ett par butiksmöten, himla roligt med det utvecklingsarbetet också :)

På torsdag fysioterapeuten Birthe Vogelius på Levad, i Västerås och fredag tävling med Larus på Segersta, jag kommer inte dö av tristess direkt;) har ett otroligt spännande och roligt sätt att leva på  =)

21 aug 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)