Glädje

i vardagen är viktig och finns för det mesta en stor portion av. Jag vet allt det där om att vår besvikelse kommer av att våra förväntningar på verkligheten inte sammanfaller med den verkliga verkligheten ;) likt förbenat är det inte alltid så lätt att hålla modet uppe.

Det ligger i människans natur att sträva och någonstans har vi väl ändå en förhoppning att våra mödor skall ge utdelning. När man tror man tar sitt ansvar och försöker ordna det som dyker upp utefter vägen med jämnmod, insikt, med en ökad arbetsinsats, mer kunskap osv... då känner även jag en viss sorgsenhet när det inte känns som om det leder mig dit jag vill ;) Ingen NLP i världen råder bot på det fullt ut men att det hjälper det gör det.

Idag kom hjälpen utifrån! Denna dag vill jag tillskriva veterinären en riktigt god insats i att rädda min värld ;) Att han är en innovatör har hjälpt mig massor redan tidigare och förhoppningsvis idag igen =) Nu kan jag vara glad igen =) Han kan vara grym den där Chris.

I övrigt en inspirerande dag med god ridning på framförallt Don. Börjar fundera så smått lite på att anmäla till tävling ;) appropå tävla så är jag riktigt impad av Soffi och Clara. Höga poäng och placeringar i både Int II och GP! Coolt!

21 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)