Gå på kurs

i detta ämne, NLP, är grymt... Mina farhågor om provet och den engelskspråkiga delen var/är ganska obefogade. Provet har jag ingen aning om jag klarade eller ej, men jag svarade på alla frågor efter bästa förmåga och det är väl ändå det som räknas ;) Peter McNabb är en väldigt speciell och intressant Engelsman med en erfarenhet och kompetens som hade varit synd att missa... Magnus vältlighet om Peter är välgrundad och han är väl värd att lyssna till och att få några frågetecken uträtade av ;) Är tacksam och glad över att ingen förkylning kom ivägen för denna resa...

Gårdagens övningar slutade med att vi skulle guida varandra till ett "Percipiellt resultat", vilket innebär ett ekologiskt förankrat mål/resultat. Det stupade för min del totalt... att få ekologi på om jag var helt säker på att mitt mål var nåbart vilket jag för att kunna gå vidare behövde svara -Ja, till 100% på... ha, ha, ha, hur då??? kom bara till -Vet inte!

Och hur skulle jag kunna veta det, när ett antal komponenter ligger utanför min kontroll!!! Ja just det! -Eva du behöver formulera om ditt mål... du kan endast sätta mål som du har kontroll över, och de ska samtidigt vara mätbara ;) Det var ingen helt enkel tankenöt... fick hemläxa på att även göra en Disney över den ekonomiska aspekten :) Disneystrategien innebär att brainstorma fritt i första momentet, fundera över genomförandet i andra och vara en vänlig kritiker i sista skedet... inte illa alls, väldigt spännande och har faktiskt gjort den några gånger tidigare, dock utan att veta att det var Disney, möjligtvis var inte heller kritikern lika vänlig som igår ;)

Dagen idag började med en härlig morgonpromenad innan frukost och sen var det påt igen ;) det blev tre formulerade mål innan det landade och jag måste säga, vilken befrielse =) GRYMT BRA och ger min situation ett helt nytt perspektiv, kreativt men med ett enormt lugn. Det här kommer bli en ännu bättre resa, och var jag landar... vänta och se =) 

En till positiv ingrediens i denna kurs, jag träffar fantastiska människor, helt "vanliga" men fantastiska, alla med en god intention :) otroligt roligt och lärorikt =)

Bor dessutom på ett riktigt vackert hotell med nästan kunglig känsla när man går upp och ner för trapporna, skulle kunna tänka mig i en helt annan utstyrsel än jeans ;) Frukostbufén är underbar och rummet är jättefint, badrummet med dusch passar min smak ut i fingerspetsarna. Passar på att njuta av den extravagansen ;)

Är också glad över alla hemma, litar på att allt fungerar =) det är så skönt att veta att alla tar ansvar och att jag blir kontaktad om det skulle behövas. Har jag det bra, eller? Ja, defenitivt ;)

28 nov 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)