Fullt hus

idag igen... Kontorssysslorna blev inte klara förrän långt efter midnatt och det är knappast min bästa tid och det ger efterverkningar på nästa dags morgon ;) Vaknade plikttroget innan klockan ringde och hann tänka jäklar så ambitiös jag är idag, sen tänkte, såg eller hörde jag inget mer förrän långt senare, när ljuset började sippra in i sovrummet... Vad gör man? tackar kroppen för att den tar egna beslut ibland eller bannar för att dagen blir lite skev ;) Tror den visste bäst denna gång =)

Startade av förklarliga själ denna dag utan harvning... övergick till ridningen nästan direkt :) Larus först ut, hoppas jag tänker rätt... fin, fin häst som känns lite bättre för var dag :) Sant´e som nästa och vips så spelar inte mycket annat någon roll. Den känslan kan få vilken skitdag som helst att bli rosenröd =) Därefter var det Dunis tur, och nu blev dagen fulländad... tänk att man kan få ha det så här fantastiskt =) har jag sagt att jag inte behöver tävla honom? Ja, det kan väl vara sant men därmed inte sagt, att om möjligheten blir, att jag skulle avstå... kan bara hoppas att allt håller för det =)

I dag var det den avgörande provridningen av Don... Traudi var med och inspekterade när Marita red, trevlig person som dessutom gillade Don. Han såg riktigt fin ut när Marita red :) vilket är så skönt. Om jag nu skall kunna sälja honom krävs det att jag tror att det kommer att fungera och det tror jag, sen är det blandade känslor ändå... Hade jag inte fått hjälp med min budget är det inte så säkert att jag hade tagit ens det här steget.

Det blev en del butik idag och lite tjuvlyssning när Jimmy "Sadeldoktorn" var på besök i stallet. Blev tillfälle till att växla lite sadelfrågor och så. Det hela mynnade ut i en lite ny infallsvinkel på det här med att sälja sadlar. Är det nästa steg för mig och butiken? Kanske ;)

1 okt 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)