Fulla dagen

igen ;) Det finns de som säger att, om tiden inte räcker prioriterar men inte tillräckligt bra... håller med och inte med ;) Med ambition ökar kraven på engagemang och engagemang är en av våra största drivkrafter så cirkeln sluts... i sin (min) önskan att påverka verkligheten till det som för mig är fantastiskt hittar jag så många saker som kan utvecklas och bli bättre, även med de begränsningar som finns i min värld/situation :) och det ger massor av positiv energi som i sin tur genererar en ännu större bild av hur fantastisk verkligheten är, kan vara och bli =) och så kan jag gå vidare utan slut ;) Om det viktigaste, i grunden viktigaste är att må bra, så är det här mitt sätt att må bra =)

Att se stallet tvättas och målas är fantastiskt roligt, att få vara med och göra lite, gör det bara ännu bättre. Har äntligen lärt mig delegera och har turen att ha ett antal personer omkring mig som det fungerar fantastiskt bra att delegera till :) Nästan lika roligt som att göra själv ;)

Att se butiken utvecklas som den gör, med fler beställningar i webbshopen, fler kunder i butiken och nya roliga leverantörer gör den delen superkul =) Älskar att vara delaktig i alla moment och att få bolla idéer och att bli bollad med av duktiga medarbetare, det är fantastiskt roligt =)

Att arbeta med budget och bokföringsdelen är också så inspirerande, nu då jag har bra personer omkring mig, det kräver förvisso mer av mig men genererar också mycket mer ;)

Att få rida är dock det absolut bästa... och att uppnå 10.000 timmar tar tid... trots att jag har ridit ett antal år tror jag inte att jag har uppnått den tiden riktig ännu. Dessutom tror jag att det för mig behöver vara några tusen till ;) inte för att jag är trög, mer för att min bristande tilltro till min förmåga har tidigare varit något hämmande ;)

I dag blev det en hel del fokus på ridningen och till slut var kroppen lika slut som vid värsta Hollandstrippen ;) Startade med Roemer som var grym idag också... gjorde 7 i varje och det kändes enkelt =) Santé var nog det bästa jag har upplevt, duktig och lydig =) Gaidon kunde nog inte heller vara bättre just nu =) Larus likaså, inte helt igång men riktigt fin =) avslutade ridningen med Limone, det fick bli ett kort pass för nu var kroppen slut =)

Som sagt, dagen blev full igen, så i morgon måste jag nog prioritera lite annorlunda, för vad man än tycker har dygnet 24 timmar =)

24 jul 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)