Frysta jordgubbar

fungerar perfekt för kylning av trampad fot ;) Gaidon den "opålitlige", fick höra en harang med ej återgivningsbara ord när han från komaläge blev skrämd från två håll... då vaknar hans extroverta sida till liv, 0-100 på kortare tid än man hinner blinka, iallafall idag ;) och ut far benen så man inte kommer undan heller. Jag vet det och borde varit vaken, men var väl också i komaläge förmodligen ;) Den nya erfarenheten var jordgubbarna, resten har hänt förut... Ingen is hemma, men det här var mycket bättre... ett gäng jordgubbar i en påse och ner i strumpan, blev perfekt. Det tog inte så länge innan jordgubbarna började mjukna och blev behagliga på foten, men kylan höll i flera timmar =)

Innan fadäsen med Gaidon hade jag hunnit Limone och Don som båda skötte sig utmärkt :) Limone kanske till och med hade ett av sina bästa pass... borde nog göra en representativ film så att man kan se hur hon är idag, för inte är det jämförbart med 2010 års Limone =) Don skötte sig men var inte lika fin som i förrgår, tänk så snabbt man blir bortskämd ;) Gaidon som var på väg till ridhuset för några varv på töm, var perfekt tänd efter våra övningar och blev snabbt förlåten, inte hanns fel att jag har dålig koll på mina fötter, i vart fall när man piafferar som han ;)

Sen fick det bli hemgång för fotkylning och fakturering... äntligen klar med dem för denna månad =) Ja vet, jag vet, borde gilla just det momentet i mitt arbete... övar på det ;)

Nu minns jag inte vem, men det finns en låt "att göra det man måste, är att göra det man vill", gillar den verkligen, refrängen alltså... den och melodin är nog det enda jag kommer ihåg. Ack så sant... om man backar bandet. Fakturera = tråkigt, Betala räkningar = kul, för då syns det att man gör något och alla räkningar härrör från något man har gjort, bra eller dåligt... Utan att fakturera, ingen ekonomi att göra något osv... Enhager berättade vid ett tillfälle om den utmanande frågan, "varför då?". När den ställdes om varför vi gör våra måsten... om vi är riktigt grymma och fortsätter att ställa den frågan, så kommer den sannolikt att bottna i att "må bra"... kanske inte i första, andra eller tredje frågan, men oftast inte så långt därifrån ;) Därför gör jag bara det jag vill =)

23 okt 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)