Frigöra tid

är inte så svårt som det låter... kontakta en veterinär och låt den kontrollera dina hästar ;) sen kan du ta det lugnt ett tag. Det var som väntat lite vaj på Roemer :( karpaltunnelsyndrom, varför inte??? har gjort den resan förut, tackochlov med bra resultat :) men det tar tid... Som sagt, frigöra tid kan man göra på många olika sätt.

Dagens bästa ridkänsla stod Limone för =) gillar henne verkligen. Tänker varje gång jag rider henne, att det är konstigt, ingen verkar vilja ha henne... inga svar på annonsen, förvisso med en gammal film, men ändå... hon är fantastiskt rolig att rida så den som inte gillar annonsen går misste om chansen att rida en grymt rolig häst =)

Lite sorgligt men Znyggve alias Olyckan har fått sluta sin tid redan nu... efter nogsamt övervägande och ältande med ett antal veterinärer så är beslutet taget och det är även verkställt... ingen skall behöva ha så ont som han har behövt ha, de sista dagarna och oddsen för ett bra liv skall också finnas annars behöver vi ta vårt ansvar...:(

2 sep 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)