Framtida ledare

formas i stallmiljö. Det har forskare i Luleå kommit fram till enligt en kort notis i Metro, Expressen slår på stort och har en riktig artikel om stalltjejer och chefsposter =) Hur många gånger har man inte fått höra att man borde satsa på något "riktigt"... Nu slår de fast, vi blir modiga och starka men också tydliga och lyhörda, bara braiga ledaregenskaper ;) Känns som att man får en kollektiv komplimang ;) Det kanske är det här som är det "riktiga" =)

Skulle kunna göra ett tillägg... Vi får ofta försvara vårt agerande och vårt intresse åt många håll, vi blir envisa och ihärdiga för det är knappast en dans på rosor, vi blir fysiskt och psykiskt starka för när våra systrar går på bal, dansar vi med skottkärror och grepar. Säg mig, är inte detta helt fantastiskt bra egenskaper för mer än en chefsroll =) Därmed inte sagt att något annat val är mindre värt, för till sist handlar det väl ändå om att må bra och ha så roligt man kan, oavsett vad man väljer att göra ;)

Ridsportaffären hade många kunder idag igen och nya beställningar på ridstövlar :) Kunderna blir modigare och modigare i sina färgval. Det är helt klart en trend... vardagsstövlarna skall gärna ha färg, allt från ljusaste london till mörkaste brunt. Väldigt snyggt och så ger det också en förstärkning till personligheten. Hur vill du bli betraktad? sportig, estet, konstnärlig, klassisk, unik, snygg... man gör vad man kan =)

Ridning blev det också men bara en gång per häst idag ;) om tid och ork fanns... På helgerna hinns bara hälften av hästarna med då det är mindre personal och butiken är min lott... klagar inte ;) gillar även det. Bäst i klassen Gaidon, tätt följd av Roemer :)

Det är inte bara Karin som sticker till Amerika, även Elin packar väskan och sticker dit :) Till Wellington och tävlinarna där, blir det för henne. Kreativa, flexibla och snabba i vändningarna skulle man kunna påstå att båda två är =) Själv behöver jag öva mig och mina hästar, för om jag skall åka dit får det bli med häst ;) byta jobb eller semester är inget för mig ;)

26 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)