Frågor

ger upphov till tankar, tankar ger upphov till reflektion, reflektion ger (ibland) upphov till förändring ;) Hur var det nu? Framgångsrika människor ställer bättre frågor till sig själv... fast idag kom en fråga på mailen, en fråga som gav inspiration.

Mailet löd... Hej  Jag såg på TV-reklamen att det finns "halkskydd" som man kan sätta på skor. Jag uppfattade av reklamen att dom sa Hogsta.ö Nu undrar jag om det är ni som säljer halkskydden jag såg eller om jag missförstod reklamen?

Va, på TV, nä och halkskydd, nä... Svarade att det tyvärr inte var vi och att halkskydd finns nog hos Apoteket. Frågan inspirerade och helt plötsligt fann jag mig själv googla fram en leverantör som hade rätt produkt... intressant nog fanns min favoritskokräm och skoputssvamp, som jag inte har fått tag på sen en tid, hos samma leverantör =) Ingen återvändo, nu är halkskydd, galoscher, skokräm och skoputssvampar beställda ;) Allt detta pga en fråga ;)

Ridning, check :) Roemer duktig som bara den, Gaidon får jorden att snurra :) Don gör nog så gott han kan och Larus likaså. Limones mugg är så grym så hon slipper jobb ett par dagar igen, snart har vi provat allt, fy...

Jimmy "Sadeldoktorn" kom och fixade mina "gamla" sadlar, en med byte av totalt utslitna kåpor och båda för omstoppning. Nu i ordning för leverans till nästa ägare. Till mig själv och mina hästar blev det en ny D1 Zero enkelkåpa i 18" med large kåpor, det passar verkligen perfekt för mina ben.

Clara berättade och visade ett klipp som Isabell Werth syns rida på... barbacka på Satchmo som är iklädd endast grimma med grimskaft. Visste sedan tidigare att hon kan vara lite galen på det viset, men det här är galet bra och kanske en riktigt god motvikt i hela Rollkûrdebatten som även hon har varit utsatt för ;)

7 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)