Förvånad

över Skatteverkets personal =) Nu har jag varit i kontakt med dem ett antal gånger, när jag har varit osäker på någon regel eller hur jag skall fylla i en blankett eller så... har blivis så fantastiskt trevligt bemött av samtliga jag har pratat med, kunniga, pålästa och trevliga. För mig lite oväntat, då jag oftast har fått höra om hur stelbenta och trista de är på den "instutitionen". Roligt när man får lära sig något nytt genom egna erfarenheter.

Åh, så fina hästar jag har ;) tycker om att tjata om det... Bra saker tål att ältas, dåliga sker naturligt av sig själv, så goda saker kan man med fördel tjata om =) Startade dagen med Don som gjorde ett kort men riktigt bra pass :) Roemer kändes mjuk och fin, bra balans och rörlig :) Santé gjorde det mesta rätt, har bara fått för sig att det är jobbigt att fatta galopp och med tanke på hur häftig galoppen sedan är så kanske det är sant... gjorde även helt ok byten idag. Larus på jogg, vill helst inte släppa igenom i överlinjen så här i början, är nog mycket bättre i morgon ;) Och personbästa gjorde Limone, kan undra om hon försöker få mig att ångra mig... hon skulle bara veta hur gärna jag har henne kvar ;)

På eftermiddagen fick jag besök av Bitte som säljer HV Polo, våren kommer att bjuda på så snygga saker igen, svårt att välja, vill ha nästan allt ;) Ridsportaffären kommer snart vara full av höstens varor, alltid lika spännande då jag oftast hinner glömma vad jag har beställt ;)

15 aug 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)