Förälskelse

kan inträffa när man minst anar det ;) I går kväll när jag kom hem, då stod den där... skinande och vacker, ja rent vacker... jag som aldrig brukar trilla dit, möjligtvis på någon häst sådär men inte på annat =) Min man och dotter är de i familjen som gillar bilar, jag gillar hästar och så har det varit sedan tidernas begynnelse... bil för mig är ett forskaffningsmedel som när jag väl har, gärna knyter an och känner mig väl invand med, behåller länge ;) Men vem kan motstå en Golf med 300 hästar, skinnklädsel, automat, metallicblå och sportfäljar, desstom går hastighetsmätaren till 300 =) jag skulle förvisso aldrig våga köra så fort men ;) klarar nog de flesta omkörningssituationer Färingsövägen ger :) ska inte ha, hindrar mig inte att drömma ;)

Det är ändå ett strå vassare med hästar, även fast dagen bjöd på lite mindre glamour... Startade med Santé som va lite väl seg... fortsatte med Roemer som hellre galopperade än travade... därefter Gaidon som helst av allt hade velat ha en vilodag till... Larus var dagens hjälte, fick mig att le... till kvällen Limone som fortfarande anser att hon borde få bestämma farten och då pratar vi om fart ;) och så Don som gjorde ett helt ok pass :) Dagen bjöd inte på några stora lyckorus men helt ok...

Läste havreppappans blogg igår, kan rekommendera ;) tycker han skriver trevligt och i det här fallet väldigt insiktsfullt och verklighetsnära. Vi är nog en aning galna vi hästmänniskor.

27 jul 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)