För bråttom

för att hinna tanka... ;) Vi säger hela tiden att jag borde träna men jag hinner inte, jag borde äta bättre men jag har inte tid att laga mat, jag borde umgås med vänner och familj men tiden räcker inte... Men stopp där, att tanka bilen med bensin eller diesel är självklart annars vet vi att vi får motorstopp... borde det inte vara lika självklart att tanka kropp och själ, för vad händer annars? motorstopp, eller vad ska vi kalla det... Vissa metaforer får i varje fall mig att tänka till, för vad har vi så bråttom till? Hur var det nu, om vårat mål, det i grunden är att må bra och om det bara har med våra upplevelser av situationen att göra , vad jagar vi då ;) Tror jag har lite att arbeta på ;)

Kjell Enhager är grym, i dag via telefon ett litet snack om Hogstas lilla grupp =) där nästa session blir lite senare än planerat, för "någon" hade lite att göra ;) Under det telefonsamtalet hann denna man med att förmedla ett antal visdomsord och tankar per automatik när han frågade hur jag hade det... Då jag talade om att jag upplevde att jag hade utvecklat en lite större förståelse för andra och inte längre såg olikheterna som något fel, vare sig på mig eller andra ;) så hade per automatik även mitt klagande på mina egna tillkortakommanden också blivit mindre... -Ja, visst är det häftigt och vänta bara tills du börjar se och fokusera på det goda hos alla människor, vad som händer då ;) Kan föreställa mig det, och jag som avskydde självgodhet ;) nu har jag fattat att det kan vara fint att vara god nog åt sig själv =)

Hade glädjen att få promenera ett antal hästar i solgasset, vilken dag! till och med myggorna svärmade vid ridhusväggen :) I morgon får Larus arbeta igen och snart kanske Limone är så pass återställd att också hon kan få arbeta lite ;)

Butiken och webbshopen mår bra av allt hästvilande, massor hinns med och det behövs för vi får bara fler och fler beställningar på nätet och i själva affären kommer det mer kunder nästan varje dag. Det här är fantastiskt roligt och jag tycker verkligen om att hjälpa till :) en metafor till som har gjort skillnad, eller ska jag kalla den omramning ;)

Dagen bjöd på en till upptäckt, även främmande människor kan vara otroligt hjälpsamma... Efter att ha googlat utan att ha hittat tjockt A6 papper för tryck, så ringde jag Svanströms vid Bromma och döm om min förvåning, när killen jag först talade med inte kunde hjälpa mig, bad han sin kollega... Redan det var grymt, att hon sedan hade kontakter med ett tryckeri och kunde ordna så att jag fick en bunt A4 skuret i rätt storlek då blev jag minst sagt imponerad... Mänskligheten tar även steg i en god riktning =)

15 nov 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)